top of page

Η μεγάλη δωρεά της Stockport

Με τις pubs κλειστές, πλέον οι συζητήσεις έχουν μεταφερθεί στο Ίντερνετ με πολλούς φιλάθλους να διαμαρτύρονται πως πολλές ομάδες της Premier League δεν έχουν κάνει σχεδόν τίποτα για την κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, παρά τα τεράστια και γεμάτα ταμεία τους.

Η Stockport County από την άλλη είναι μία ομάδα που αγωνίζεται στην National League και σίγουρα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα που έχουν οι ομάδες της Premier League. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Mark Stott, όμως έκανε μία σπουδαία κίνηση και δώρισε 75,000 λίρες με σκοπό να βοηθήσει το τοπικό νοσοκομείο. Με τα χρήματα αυτά θα αγοραστεί εξοπλισμός που θα βοηθήσει όσους νοσήσουν από τον κορονοϊό στην τοπική κοινότητα και χρειαστεί να μείνουν στο νοσοκομείο.


Όπως δήλωσε ο Stott, ‘’ To Stockport είναι μία κοινωνία που έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινότητας και θα στηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.’’ ''Ο NHS (το αντίστοιχο ΕΣΥ) κάνει εξαιρετική δουλειά και εκ μέρους της ομάδας και των φιλάθλων θέλω να τους ευχαριστήσω για όσα κάνουν.’’

Ένα τεράστιο μπράβο στην Stockport County η οποία μας θυμίζει πως το ποδόσφαιρο κάποιες φορές είναι περισσότερο από απλά ένα παιχνίδι.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page