top of page

Η οικονομική ευκαιρία που έχασε η Shrewsbury

Η Shrewsbury όπως θυμάστε πανηγύρισε έξαλλα την ισοπαλία απέναντι στην Liverpool, η οποία την οδήγησε στον επαναληπτικό της Τρίτης.

Η Liverpool όμως λόγω των πολλών ματς που έχει κατέβασε την ομάδα Κ-23 στο συγκεκριμένο ματς όπου και κέρδισε με 1-0.

Αυτό όμως μετρίασε την χαρά της Shrewsbury. Όχι επειδή δεν θα αντιμετώπιζε τους τοπ παίχτες αλλά επειδή αυτό της περιόρισε κατά πολύ τα έσοδα από αυτό το ματς. Για την ακρίβεια από εκεί που η ομάδα θα έβγαζε γύρω στις 500-600 χιλιάδες λίρες, τώρα μπήκαν στα ταμεία της μόλις 150.


Και αν αυτό σας φαίνεται λίγο, ο προπονητής των φιλοξενούμενων ανέφερε ότι αυτά τα κέρδη θα μπορούσαν να γίνουν επενδύσεις για την ομάδα σε εγκαταστάσεις ή γενικές ανάγκες της ομάδας τα οποία θα βοηθούσαν την ομάδα για τα επόμενα 10-15 χρόνια.

Ενδεικτικό είναι πως λόγω της απουσίας της πρώτης ομάδας της Liverpool το παιχνίδι δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη και τα εισιτήρια είχαν κόστος 1 λίρα για όσους ήταν κάτω των 17 ετών και 15 για τους υπόλοιπους, ενώ αντίστοιχα στο ματς του προηγούμενου γύρου απέναντι στην Everton οι τιμές κυμάνθηκαν μεταξύ 10-50 λίρες.

Όπως και να έχει οι παίχτες έζησαν το όνειρο του Anfield και θα έχουν να λένε στις pubs του μέλλοντος πως έφτασαν κοντά και στο θαύμα. Κρύβοντας ίσως το Κ-23 της Liverpool

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page