top of page

Η πίτσα που λατρέυουν οι οπαδοί της Wrexham

Έχουμε κανέναν φίλο της σελίδας που να ζει στο Wrexham της Ουαλίας; Αν ναι τότε σας προτρέπουμε να παραγγείλετε πίτσα από το ‘’Fat Boar’’.

Όχι όχι αυτό δεν είναι ένα χορηγούμενο post δυστυχώς, αλλά αν παραγγείλετε από το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι πάρα πολύ πιθανό να σας φέρει την παραγγελία σας ο αρχηγός της Wrexham AFC, Shaun Pearson.


Οι ποδοσφαιριστές της National League έχουν μπει στο πρόγραμμα της κυβέρνησης, η οποία τους πληρώνει το 80% του μισθού τους μιας και αυτή την περίοδο είναι όλοι σε αναστολή εργασίας.

Έτσι αρκετοί ποδοσφαιριστές ψάχνουν για μία προσωρινή δουλειά για να έχουν κάποιο έξτρα εισόδημα ώστε να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Shaun Pearson ο οποίος τρεις με τέσσερις μέρες την εβδομάδα δουλεύει σαν ντιλίβερι στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Προς το παρόν το απολαμβάνει όπως λέει μιας και του αρέσει να βλέπει τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον αναγνωρίζουν, καθώς και να κάνει ωραίες ποδοσφαιρικές κουβέντες μαζί τους. Δεν είναι και λίγες οι φορές που κόσμος παραγγέλνει και ζητάει συγκεκριμένα αυτόν να φέρει το φαγητό.

Για την ακρίβεια οι πωλήσεις του συγκεκριμένου εστιατορίου έχουν ανέβει τον τελευταίο καιρό για αυτόν τον λόγο.

Άλλωστε τι καλύτερο από το να παραγγείλεις πίτσα και να στην φέρει ο αρχηγός της αγαπημένης σου ομάδας; Δεν το λες και άσχημο σενάριο…

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page