top of page

Η στήριξη των Κανονιέρηδων στον Aubameyang

Ο Pierre-Emerick Aubameyang βρέθηκε τη περασμένη εβδομάδα από τον παράδεισο στην κόλαση. Αρχικά κέρδισε τον δεύτερο σημαντικότερο τίτλο σε προσωπικό επίπεδο μετά τη χρυσή μπάλα (την κερασμένη μπύρα από το Pub Tales) και έπειτα έχασε την απίστευτη αυτή ευκαιρία στο ματς με τον Ολυμπιακό.


Ο Γκαμπονέζος μετά το τέλος του αγώνα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να πιστέψει πως αστόχησε σε τέτοια ευκαιρία για την κλάση του. Την Παρασκευή το πρωί όμως όταν ξύπνησε, στο κινητό του βρίσκονταν δεκάδες μηνύματα στήριξης (και όχι τραμπουκισμού) από τους οπαδούς της ομάδας του.

Ένα από τα άτομα που έστειλαν μήνυμα στον Aubameyang ήταν ο πρώην παίκτης της Arsenal Ian Wright. Ο Wright έγραψε τα εξής: "Σε αγαπάμε! Το κλαμπ σε αγαπάει. Οι φίλαθλοι σε αγαπάνε. Ξέχνα το χθεσινό βράδυ. Αν δεν είχαμε εσένα, με όλο το σεβασμό στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδα, θα είχαμε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα. Το να σκοράρεις τόσα γκολ και παράλληλα να αμύνεσαι εξαιρετικά είναι καταπληκτικό."

Ο Aubameyang, συγκινημένος από τα μηνύματα που έλαβε, ευχαρίστησε τους φίλους των Κανονιέρηδων καθώς και τον Θεό.

Πιστεύετε πως αν στη θέση του ήταν κάποιος παίκτης Ελληνικής ομάδας και έχανε τέτοια μοναδική ευκαιρία, θα είχε την ίδια αντιμετώπιση από τους φιλάθλους;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page