top of page

Η σχέση αγάπης Iron Maiden - West Ham

Σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν για την αγάπη που έχουν οι Iron Maiden στην West Ham United. Πλέον αυτή η αγάπη δεσμεύεται και με εμπορική συνεργασία!


Η West Ham, μαζί με τους θρύλους της Heavy Metal, κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες μια επετειακή εμφάνιση με το παλιό logo της ομάδα και το logo των Iron Maiden σαν χορηγό. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον μπασίστα και αρχηγό του συγκροτήματος Steve Harris να ποζάρει με τον Pablo Zabaleta.

Οι εμφανίσεις μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν διαθέσιμες στα sites των Iron Maiden και της West Ham, όμως πλέον έγιναν sold out! Έχει ανακοινωθεί βέβαια πως θα υπάρξει νέο απόθεμα αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή.

Η συνεργασία έχει ονοματιστεί Die with your Boots on από το κομμάτι των Maiden και επίσης περιλαμβάνει σορτσάκι αλλά και κάλτσες τα οποία ακόμα δεν έχουν εξαντληθεί. Να προσθέσουμε πως ο Steve Harris πριν ασχοληθεί με τη μουσική ήταν στις ακαδημίες της West Ham και μάλιστα λέγεται πως ήταν καλός σκόρερ. Για το καλό της metal μουσικής, ευτυχώς επέλεξε να γίνει μπασίστας.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το official video της συνεργασίας ακούγοντας το Die with your Boots on και να ξεκινήσετε δυναμικά την Κυριακή σας!


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page