top of page

Η "τιμωρία" του Solskjaer στους παίκτες του

H Manchester United δέχτηκε μια "γερή σφαλιάρα" την Τετάρτη το βράδυ από την αξιόμαχη Burnley η οποία την κέρδισε με 0-2 μέσα στο Old trafford.

Θα περίμενε κανείς πως μετά από τέτοια ήττα ο Solskjaer θα "πάταγε τα γκάζια" στους παίκτες του. Κάποια τιμωρία, κόψιμο στο μισθό ή μπόνους, επιπλέον προπόνηση είναι κάποια από τα σενάρια που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Αντ' αυτού όμως η ομάδα το αμέσως επόμενο πρωί επισκέφθηκε το The Mere Golf Resort and Spa για να περάσει μια χαλαρωτική και όμορφη ημέρα.


Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο resort είναι εκείνο στο οποίο οι παίκτες της Manchester City έκαναν ένα μεγάλο πάρτι με μοντέλα που ήρθαν εκτός Αγγλίας.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν κλείσει το restort μέρες πριν την ήττα με την Burnley, όμως αυτό το γεγονός δεν τους έκανε να αλλάξουν την απόφασή τους και συνέχισαν κανονικά όπως ήταν το πρόγραμμά τους.

Εσείς τι πιστεύετε; Πως ήταν σωστή η απόφαση αυτή, ή θα έπρεπε να υπάρξει κάποια τιμωρία ώστε να ταρακουνηθεί η ομάδα με την τωρινή της εικόνα να είναι ίσως η χειρότερη τα τελευταία 10 χρόνια;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page