top of page

Η τρέλα των φίλων της Barrow

Η Barrow την περασμένη Τρίτη έκανε ένα ταξίδι περίπου 500 χλμ. για να αντιμετωπίσει την Dover Athletic στα πλαίσια του πρωταθλήματος της National League.

Το ταξίδι αυτό, αν και μεσοβδόμαδα, το έκαναν και 23 πιστοί οπαδοί, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να χάνει με 2-1, αλλά να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι 23 αυτοί οπαδοί υπολόγιζαν πως θα έφταναν γύρω στις 5 το πρωί με το πούλμαν στο σπίτι τους και έτσι με 2 ώρες ύπνο θα πήγαιναν στις δουλειές τους.


Τους περίμενε όμως μια έκπληξη. Το πούλμαν της ομάδας χάλασε και μην έχοντας εναλλακτική, οι οπαδοί περίμεναν τους παίχτες να κάνουν μπάνιο και να ταξιδέψουν μαζί τους. Όπως ανέφεραν οι φίλαθλοι, προσπάθησαν η κουβέντα τους με τους παίχτες να μην έχει σχέση με το ποδόσφαιρο για να μην τους ασκήσουν πίεση.

Στον δρόμο για το Barrow, μιας και οι παίχτες δεν είχαν φάει, έκαναν μία στάση. Και ενώ όλοι οι φίλαθλοι περίμεναν να είναι κάτι "υγιεινό", οι παίχτες σταμάτησαν στα KFC προς έκπληξη όλων.

Τελικά το πούλμαν έφτασε στις 7 το πρωί και κάποιοι από τους φιλάθλους πήγαν αμέσως στην δουλειά τους όπως και ένας φοιτητής ο οποίος πήγε κατευθείαν για μάθημα. Σίγουρα μια ιστορία που θα διηγούνται αυτοί οι φίλαθλοι στις pubs που θα πηγαίνουν

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page