top of page

Η φοβία του Andy Carroll

Έχουμε ακούσει για διάφορες φοβίες που έχουν οι άνθρωποι, αλλά για φοβία του να σε προσπερνά μηχανή όταν οδηγείς, δεν έχουμε ξανακούσει. Αυτός είναι ο φόβος του Andy Carroll, αλλά πριν αρχίσουμε να γελάμε, θα σας διηγηθούμε μια ιστορία από το (όχι και τόσο) μακρινό 2016.


O Carroll τότε αγωνιζόταν στην West Ham. Ενώ επέστρεφε από την προπόνηση προς το σπίτι του, παρατήρησε πως μια μηχανή τον ακολουθούσε. Αρχικά ο Andy δεν έδωσε σημασία. H μηχανή σταμάτησε ακριβώς δίπλα του στο επόμενο φανάρι και ο Carroll, νομίζοντας πως ήταν κάποιος γνωστός του, άνοιξε το παράθυρο για να τον χαιρετήσει. Όμως ο οδηγός της μηχανής τον σημάδεψε με όπλο και ζήτησε να του δώσει το ρολόι, αξίας 22.000 λιρών, που φορούσε.

Τότε ο Andy "έκαψε" το φανάρι και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα για να αποφύγει τον ληστή, ο οποίος συνέχισε να τον ακολουθεί. Ο Carroll πήγε το αυτοκίνητό του σε λόφους, έμπαινε ανάποδα σε στενά και έκανε πολλές ακόμα παραβάσεις, προκειμένου να γλιτώσει.

Ταυτόχρονα μιλούσε στο κινητό με την αστυνομία εξηγώντας τι συνέβαινε και παραδεχόταν πως για να γλιτώσει είχε χτυπήσει πάνω από 10 αυτοκίνητα. Εν τέλει, ο Άγγλος επιθετικός κατάφερε να ξεφύγει και να γυρίσει στο προπονητικό κέντρο, μέρος που επέλεξε αντί του σπιτιού του για να μη δώσει τη διεύθυνσή του στον ληστή και θέσει σε κίνδυνο την οικογένειά του.

Ο ληστής λίγες μέρες μετά συνελήφθη από τις αρχές και καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης για απόπειρα ένοπλης ληστείας. Από τότε ο Carroll έχει μια ήσυχη ζωή αλλά κάθε φορά που βλέπει μια μηχανή να τον προσπερνά παραδέχεται πως...τα κάνει πάνω του. Και πως να τον αδικήσεις μετά;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page