top of page

Η Plymouth Argyle αποχαιρετάει τον επί 32 χρόνια σπίκερ της


Το όνομα Gordon Sparks λογικά δεν σας λέει τίποτα. Για τους φίλους της Plymouth Argyle όμως είναι ένα όνομα γεμάτο ιστορία. Ο Sparksy όπως ήταν γνωστός, ήταν η φωνή της ομάδας, καθώς κάλυπτε για το BBC όλους τους αγώνες της επί 32 χρόνια. Και δυστυχώς λέμε ''ήταν'' μίας και αυτή την εβδομάδα ο Sparksy άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από την καταραμένη αρρώστια σε ηλικία 61 ετών.


Τελευταία επιθυμία του Sparksy ήταν η τελετή της κηδείας του να γίνει στο γήπεδο της ομάδας και η ομάδα εννοείται πως όχι απλά το δέχτηκε αλλά και το στήριξε μιας και θα οργανώσει όλη την τελετή προσπαθώντας να γεμίσει το Home Park. Μάλιστα η ομάδα έδωσε το όνομα Gordon Sparks στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου προς τιμήν του.


Η τελετή θα λάβει χώρα στις 2 Νοεμβρίου και η οικογένεια του Sparks ζήτησε όσοι φίλαθλοι παρευρεθούν να φορέσουν φανέλες και κασκόλ της ομάδας καθώς αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία. Η ομάδα πρόσθεσε αστειευόμενη πως επιθυμία του Sparksy ήταν επίσης πως όποιος έρθει στην τελετή με φανέλα της Manchester United να μην του επιτραπεί η είσοδος.


Τη σημερινή μπύρα λοιπόν θα την πιούμε στη μνήμη του Sparksy και στο δέσιμο που δημιούργησε με όλους τους φιλάθλους της ομάδας.


ΥΓ: Η εικόνα του κειμένου είναι από όταν διαγνώστηκε με καρκίνο ο Sparks και οι φίλοι της ομάδας έδειξαν αμέσως τη συμπαράσταση τους στο γήπεδο.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page