top of page

Κυπελλούχος με σπασμένα δόντια

O Kieran Tierney είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγαπάει πραγματικά το άθλημα και δεν έχει τυφλωθεί από τα χρήματα της Premier League.

Ενδεικτικό αυτού είναι πως στο πρόσφατο ματς της Arsenal με την Sheffield United, ο Σκωτσέζος έφτασε στο γήπεδο με μία τσάντα από τα Tesco στην οποία είχε τα πράγματα του, σε αντίθεση με τους συμπαίχτες του που πολλοί από αυτούς κυκλοφορούν με πανάκριβες τσάντες.

Αυτό το γεγονός μας έφερε στην μνήμη μια πρόσφατη ιστορία του από τον τελικό του League Cup Σκωτίας το 2017.


Αγωνιζόμενος για την αγαπημένη του Celtic, στο πρώτο ημίχρονο του τελικού απέναντι στην Aberdeen, δέχθηκε μία αγκωνιά από τον Jayden Stockley, με αποτέλεσμα να σκιστούν τα χείλη του, τα ούλα του και να στραβώσουν τα δόντια του.

Ο 20χρονος τότε Tierney είπε στον γιατρό της ομάδας να φτύσει το δόντι του και να συνεχίσει αλλά ο γιατρός ήταν κατηγορηματικός. Τον πήγε αμέσως στο πιο κοντινό οδονιατρείο από τον γήπεδο, όπου του ίσιωσαν τα δόντια και του έκαναν ράματα στα χείλη και στα ούλα.

Η Celtic κέρδισε το League Cup, έκανε το τρεμπλ και ο Σκωτσέζος δεν κρατιόταν. Έτρεξε με τον γιατρό στο γήπεδο για τα πανηγύρια και όταν ο άνθρωπος ασφαλείας δεν επέτρεψε στο αμάξι τους να μπει στο γήπεδο, τότε ο Tierney με τα ρούχα του αγώνα έτρεξε ανάμεσα στου φιλάθλους της Aberdeen ώστε να μπει στο γήπεδο και να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίχτες του.

Έστω και στο τέλος πρόλαβε και η φωτογραφία όπου κρατάει το κύπελλο με ραμμένο χείλος είναι μία από τις εικονικές για τους φίλους της Celtic μιας και δείχνει το πραγματικό συναίσθημα του να πραγματοποιείς το παιδικό σου όνειρο, δηλαδή να πανηγυρίζεις ένα κύπελλο με την ομάδα της καρδιάς σου.

Ένα πολύ ωραίο βίντεο (με αρκετή δόση χιούμορ) για το τι έγινε εκείνη τη μέρα μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=aW3HFQt5eSY

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page