top of page

Μάλλον κάποιος έσωσε τη δουλειά του στο 90

Ένας από τους πλέον πιεσμένους προπονητές στο νησί και από τα πρώτα φαβορί για απόλυση όταν ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο ήταν ο Nathan Jones της Stoke.


Το ματς απέναντι στην Swansea στην Ουαλία κατά πολλούς θα ήταν και το τελευταίο του. Ο Jones δεν είχε πει την τελευταία του λέξη όμως. Η ομάδα του έκανε την μεγαλύτερη ανατροπή της χρονιάς στο νησί και η ουραγός Stoke με γκολ στο 90 γκρέμισε από την κορυφή τους Ουαλούς και έδωσε το φίλη της ζωής στον Jones. Ο προπονητής της Stoke σε μια ακόμα φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη του ανάφερε μετά το ματς:

"Είμαι ένας παθιασμένος άνθρωπος και αυτός είναι ο λόγος της καριέρας που έχω κάνει. Έρχομαι από ένα μικρό χωριό στην Ουαλία και έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να βρεθώ εδώ που είμαι. Δεν είχα ποτέ την δυνατότητα να έχω ένα τετραετές συμβόλαιο με τρέλα λεφτά όπου θα μπορούσα να χαλαρώσω και να ανάψω ένα πούρο. Έπρεπε να παλεύω σε κάθε σημείο της καριέρας μου."

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την ανάκαμψη της Stoke και ότι πλέον η ομάδα είναι δεμένη και έτοιμη να κάνει τα πάντα για να φύγει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Η πίεση στην Stoke είναι τεράστια μιας και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Λέτε αυτό να είναι το πρώτο βήμα για την ανάκαμψη της ή απλά μια αναλαμπή του τι μπορεί να κάνει; Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τους Potters από τόσο νωρίς.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page