top of page

Μια ακόμα τρελή ιστορία του Paul Gascoigne

Ο Paul Gascoigne είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μία όμως από τις ιστορίες που αποδεικνύουν την τρέλα του την έχει αφηγηθεί ο παλιός του συμπαίχτης στην Rangers Ally McCoist και μας την θύμησε ο καλός φίλος της σελίδας @Lykos Stav.


‘’Ήμουν στο κρεβάτι μου στις 3 ή 4 το πρωί και με ξυπνάει η γυναίκα μου και μου λέει πως κάποιος είναι κάτω. Έτσι σηκώνομαι και παίρνω ένα μπαστούνι του γκολφ. Κατεβαίνω κάτω και ακούω θόρυβο από την κουζίνα. Κοινώς περιμένεις να αντιμετωπίσεις έναν διαρρήκτη. Όταν λοιπόν άνοιξα την πόρτα της κουζίνας είδα την πλάτη του Paul Gascoigne στο ψυγείο μου. Ήταν 3μιση το πρωί και ούτε καν γύρισε. Τον ρώτησα τι κάνει και μου απάντησε πως φτιάχνει ένα σάντουιτς. Του είπα πως είναι 3μιση και πως μπήκε στο σπίτι. Η απάντηση του ήταν ‘’Το ξέρω, αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ και πεινούσα αλλά δεν είχα τίποτα στο ψυγείο. Θυμήθηκα που 3-4 εβδομάδες μιλούσες στο τηλέφωνο με την γυναίκα σου και της είπες πως είχες αφήσει ένα αντικλείδι σε μία τσάντα κάτω από το δέντρο. Το θυμήθηκα και ήρθα να φτιάξω ένα σάντουιτς.’’

Έτσι ανέβηκα πάνω και όταν με ρώτησε η γυναίκα μου τι έγινε της απάντησα όλα καλά ο Paul φτιάχνει ένα σάντουιτς.’’

Αυτός ήταν ο Gazza και σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλές παρόμοιες ιστορίες.

Επίσης στο Netflix υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του το οποίο το προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το δείτε μιας και εστιάζει κυρίως στην καριέρα του και λιγότερο στην εξωγηπεδική του ζωή.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page