top of page

Μια ιδιαίτερη ιστορία του Ben Foster

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Ben Foster στο BBC εν μέσω καραντίνας και μοιράστηκε αρκετές ενδιαφέρουσες ιστορίες από την καριέρα του.

Ας δούμε μία από αυτές από το 2011 που όπως λέει ο Foster λέει πολλά και για τον χαρακτήρα του Fabio Capello.


''Εκείνη την περίοδο προπονητής της Εθνικής ήταν ο Fabio Capello και ήταν πολύ διαφορετικός από τους περισσότερους ανθρώπους και προπονητές που έχω συναντήσει στην ζωή μου. Θεωρώ πως δεν με σεβάστηκε.

Ήμουν στην αποστολή της εθνικής ομάδας για ένα φιλικό του Μαΐου και με παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα μου η οποία ήταν έγκυος και μου είπε πως έσπασαν τα νερά της. Τότε πήγα στον Capello και του είπα πως η γυναίκα μου γεννάει και πρέπει να πάω στο Μάντσεστερ. Η απάντηση του ήταν πως έχουμε προπόνηση σε 30 λεπτά.

Εν τέλη κατάφερα να τον πείσω και πήγα. Μετά από 2-3 ώρες αφού γεννήθηκε ο γιος μου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει σε θέλω πίσω, έχουμε αγώνα αύριο.

Ήταν απλά ένα φιλικό παιχνίδι και μου είπε πως θα παίξω στο δεύτερο ημίχρονο και ότι άξιζε. Κατέβηκα κανονικά και τελικά δεν με έβαλε ούτε ένα λεπτό. Αυτό είναι πέρα από το ποδόσφαιρο για μένα. Αυτό ήταν, είπα τέλος.’’

Μετά από αυτό το περιστατικό ο Foster αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα και επέστρεψε όταν ο Roy Hodgson ανέλαβε τα ηνία.

Μία όχι και τόσο τιμητική ιστορία για τον Ιταλό τεχνικό ο οποίος δεν είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις από το πέρασμα του από την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page