top of page

Μια παράξενη ιστορία του Mark Bright

O Mark Bright θεωρείται από τους παίκτες-θρύλους της Crystal Palace Football Club. Είναι ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 113 γκολ, μόλις 4 λιγότερα από τον καλό του φίλο Ian Wright.


O Bright στην αυτοβιογραφία του που εκδόθηκε πρόσφατα μας διηγήθηκε μια πολύ ιδιαίτερη περιπέτεια που πέρασε ένα βράδυ με τον κολλητό του Wright. Μετά από ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι που έκανε ο ιδιοκτήτης της Virgin Richard Branson, Οι δύο φίλοι μαζί με τον Geoff Thomas και τον παίκτη της Tottenham Mitchell Thomas, επέστρεφαν σπίτι.

Σε ένα φανάρι κοίταξαν πως στο διπλανό αμάξι υπήρχε ένα ζευγάρι που τσακωνόταν έντονα. Ο οδηγός κοίταξε καλά καλά το αυτοκίνητο των παικτών και είπε στον Ian Wright που καθόταν συνοδηγός "Τι κοιτάς φίλε;" και ο Wright απάντησε "εσύ τι κοιτάς;" σηκώνοντας και το μεσαίο δάχτυλο. Οι παίκτες μετά έφυγαν γελώντας αλλά το άλλο αυτοκίνητο συνέχισε να τους ακολουθεί.

Μετά από προτροπή του Ian Wright ο οδηγός έκανε στην άκρη το αμάξι ώστε να δουν τι ήθελε ο άλλος οδηγός. Οι 4 παίκτες αλαζονικά του είπαν "Τι πρόβλημα υπάρχει και μας ακολουθείς;". Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου όμως κατέβηκε και σημάδεψε τους παίκτες με ένα πιστόλι! Οι παίκτες τρομοκρατημένοι τράπηκαν σε φυγή και δεν σταμάτησαν πουθενά μέχρι να φτάσουν στο σπίτι του Bright.

Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου, δηλώνει στο βιβλίο ο Bright. Ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και οι παίκτες επέστρεψαν σώοι και αβλαβείς συνεχίζοντας τη μεγάλη καριέρα τους.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page