top of page

Ο MVP του lockdown

Αν θα μπορούσαμε να δώσουμε το βραβείο του MVP της καραντίνας, αυτό θα πήγαινε πανηγυρικά στον Marcus Rashford.

Στην αρχή της καραντίνας, ο επιθετικός της Manchester United σε συνεργασία με την FareShare, μία φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει φαγητό σε παιδιά στην Αγγλία, προσπάθησε να μαζέψει 100,000 λίρες για τα παιδιά τα οποία δεν μπορούσαν να έχουν φαγητό μιας και τα σχολεία ήταν κλειστά.


Ο Rashford εν τέλη κατάφερε να συγκεντρώσει 20 εκ. λίρες(!) και αυτό σημαίνει πως 2,8 εκ. παιδιά την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν πρόσβαση σε φαγητό εξ’αιτίας του Άγγλου.

Ένα από τα πολλά προβλήματα που έχουν προκληθεί λόγω των κλειστών σχολείων στην Αγγλία είναι πως πολλοί γονείς κυρίως σε φτωχές περιοχές είχαν πρόβλημα με την σίτιση των παιδιών τους. Πλέον με την βοήθεια του Άγγλου επιθετικού σε πολλές οικογένειες αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί.

Για αυτό τον λόγο ο Rashford τιμήθηκε από την κοινότητα του Manchester με το βραβείο του High Sheriff και όπως δήλωσε ‘’Πίστέψτε με, θα συνεχίσω να μάχομαι μέχρι κανένα παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειο να μην ανησυχεί για το φαγητό του. Αυτή είναι η Αγγλία του 2020 και οι οικογένεις χρειάζονται βοήθεια’’

Η παραπάνω δήλωση του Rashford σε συνδυασμό με τις πράξεις του κερδίζει επάξια μία κερασμένη μπύρα από τον μπάρμαν μας και μακάρι και άλλοι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν το παράδειγμα του🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page