top of page

Ο παίκτης της διπλανής πόρτας

Σήμερα έχουμε το derby του Manchester στις 18:30 και θα εστιάσουμε στην ιστορία ενός παίκτη των Πολιτών, τον Rodri.

Ο Rodrigo Hernández Cascante όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι ένα από τα βασικά γρανάζια στη φετινή μηχανή του Pep Guardiola. Ο Ισπανός μέσος, μπορεί να αμείβεται με 120.000 λίρες την εβδομάδα, όμως παραμένει ένας από τους πιο ταπεινούς παίκτες που έχουμε δει ποτέ, και αυτό θα σας το αναλύσουμε με μερικά παραδείγματα. Εκτός από το να πρωταγωνιστεί στην Premier League, ο Rodri είναι φοιτητής Management, και μάλιστα δεν χάνει σχεδόν ποτέ διάλεξη! Επιπλέον, σαν φοιτητής έχει επιλέξει να μένει στις φοιτητικές εστίες του πανεπιστημίου, αντί για κάποιο πολυτελές διαμέρισμα. Επιπλέον, επέλεξε να οδηγεί ένα τίμιο Opel Corsa που αγόρασε μεταχειρισμένο, αντί για κάποιο ακριβό αυτοκίνητο.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, είναι ένας από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές (για να μη πούμε ανθρώπους) που δεν χρησιμοποιεί τα social media και δεν έχει και κάποιο τατουάζ.

Ο ίδιος δηλώνει ως μετά την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής, θα ήθελε να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου από άλλο πόστο, αλλά και να μη γίνει αυτό δεν θα στεναχωρηθεί, για αυτό και επενδύει στις σπουδές του! Σα να λέμε με λίγα λόγια, το παιδί της διπλανής πόρτας. Κι όμως είναι βασικός στην ομάδα που προπορεύεται στην Premier League!🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page