top of page

Ο έξυπνος τρόπος για να συνεισφέρεις οικονομικά στην ομάδα σου

Ωραία η συζήτηση για την επανέναρξη της Premier League στην οποία ο μέσος ετήσιος μισθός των παιχτών κυμαίνεται στα 3 εκ. λίρες τον χρόνο, αλλά το πραγματικό πρόβλημα στο Αγγλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στις χαμηλότερες κατηγορίες στις οποίες περίπου 1400 παίχτες στα τέλη Ιουνίου θα μέινουν χωρίς συμβόλαιο.

Λόγω του ενδεχόμενου salary cap και ρόστερ μόλις 20 παιχτών ανά ομάδα από την επόμενη χρονιά, πολλοί από αυτούς τους αθλητές θα αναγκαστούν να αλλάξουν επάγγελμα για να ζήσουν.

Με το 70% των εσόδων των ομάδων στις League One & Two να έρχεται από τα εισιτήρια των αγώνων και με το μεγαλύτερο μέρος της επόμενης σεζόν να φαίνεται πως θα γίνει χωρίς κόσμο, το οικονομικό πρόβλημα είναι εμφανές.

Η κατάσταση όπως καταλαβαίνετε είναι τραγική και στις περισσότερες ομάδες ο κόσμος μέσω crowdfunding κρατάει την αγαπημένη του ομάδα ζωντανή.

Εδώ όμως πρέπει να αποθεώσουμε και να κεράσουμε μία μπύρα στα δημιουργικά μυαλά της Daventry Town (ομάδας της 8ης κατηγορίας της Αγγλίας!) οι οποίοι αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την μεγέθους 9Χ7μέτρα οθόνη του γηπέδου τους και να δημιουργήσουν drive in κινηματογράφο!


Θα δείχνουν νέες καθώς και κλασικές ταινίες και ο ήχος θα προέρχεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δωθούν στις ακαδημίες καθώς και στην πρώτη ομάδα.

Η πιο πρωτοποριακή ιδέα λοιπόν κατά την διάρκεια του lockdown δόθηκε από μία ομάδα της 8ης κατηγορίας. Μόνο στην Αγγλία αυτά τα πράγματα!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page