top of page

Ο αποχαιρετισμός της Rangers στον παλιό της παίκτη

Ο Φερνάντο Ρίκσεν πάλεψε σκληρά με την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση που τον ταλαιπωρούσε επί χρόνια ώσπου την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.


Η ομάδα όμως όπου λατρεύτηκε, η Rangers, όχι απλά δεν τον ξέχασε αλλά τίμησε δεόντως την μνήμη του στο χθεσινό ματς απέναντι στην Feyenoord.

Εκατοντάδες άφησαν ένα λουλούδι ή κασκόλ έξω από το Ibrox πριν τον αγώνα προς τιμή του παλιού παίχτη της ομάδας, ενώ πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Η Rangers αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια και στο 2ο λεπτό του αγώνα παίχτες και οπαδοί σηκώθηκαν να χειροκροτήσουν αποδίδοντας την τιμή τους μιας και το 2 ήταν το νούμερο με το οποίο αγωνιζόταν στην ομάδα.

Οι φίλοι της ομάδας είχαν ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πανό με το μήνυμα "A warrior until the end, rest easy Fernando" το οποίο ήταν και το χαιλαιτ της βραδιάς.

Οι ‘’προτεστάντες’’ έκαναν το χρέος τους και νίκησαν με 1-0 το παιχνίδι, νίκη την οποία αφιέρωσαν στον Ρίκσεν.

Όπως έγινε γνωστό από την γυναίκα του η ομάδα θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας και όπως είχε ζητήσει ο ίδιος θα αποτεφρωθεί στην Σκωτία.

Ένα παράδειγμα μαχητή για όλους μας, ο οποίος προσπάθησε να είναι ο πρώτος που θα νικήσει τη νόσο, όπως είχε δηλώσει, αλλά δυστυχώς αν και πάλεψε σκληρά στο τέλος λύγισε.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page