top of page

Ο γκαφαντζής Ben Foster

Όπως σας είπαμε και χθες ο Ben Foster έβγαλε αρκετές ιστορίες στην φόρα και σήμερα θα σας μεταφέρουμε ακόμα μία (και τελευταία) από τις μέρες που αγωνιζόταν με τα χρώματα της Manchester United την σεζόν 2009-2010.

‘’Ήμουν δεύτερος τερματοφύλακας αλλά με το τραυματισμό του Van der Sar πήρα φανέλα βασικού. Το ματς που με στιγμάτισε ήταν το ντέρμπι του Μάντσεστερ που κερδίσαμε με 4-3 με γκολ του Michael Owen στο τελευταίο λεπτό.


Είχα παίξει πολύ άσχημα και ενώ είχαμε κερδίσει, έρχεται στα αποδυτήρια ο Sir Alex Ferguson και αφού είπε σε όλους να σωπάσουν τα έχωσε σε μένα μπροστά σε όλους. Σκεφτόμουν πως δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό. Μου ανέφερε πως αν ξανακάνω παρόμοιο παιχνίδι τελείωσα.

Ευτυχώς με κράτησε στην ομάδα και ήμουν καλός για αρκετά παιχνίδια μέχρι το εντός έδρας ματς με την Sunderland. Εκεί έκανα ένα λάθος σε μία εναέρια μονομαχία με τον Kenwyne Jones ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά.

Με είχε λούσει κρύος ιδρώτας αλλά πάλι σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό με τον Patrice Evra και σκεφτόμουν πάλι καλά την γλύτωσα. Αλλά όχι.

Πάλι στα αποδυτήρια ο Ferguson επί 2-3 λεπτά μου φώναζε μπροστά σε όλους πως τελείωσα και από εδώ και πέρα θα προπονούμαι με τους αναπληρωματικούς. Αυτό και έγινε, όλη την υπόλοιπη χρονιά έκανα προπόνηση με τους αναπληρωματικούς.’’

Φίλε Ben και να μας το έβαζες quiz ποιος προπονητής σου έκανε τέτοιο χουνέρι, τον μεγάλο Sir Alex θα σκεφτόμασταν.

Γνωστός ο Σκωτσέζος για το λεγόμενο ‘’hairdryer treatment’’ του. ‘Αλλοι και άλλοι δεν έχουν γλιτώσει, πόσο μάλλον ο γκαφατζής (εκείνη την περίοδο μόνο) Ben Foster.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page