top of page

Ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του παίκτη της Stoke

Πιστεύουμε πως όλοι θυμάστε τον πανηγυρισμό του Emmanuel Adebayor που όταν σκόραρε απέναντι στην Arsenal, ως παίχτης της Manchester City, έτρεξε στο πέταλο των κανονιέριδων και πανηγύρισε προκλητικά μπροστά τους.

Ο Sam Clucas της Stoke μας έκανε να θυμηθούμε τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό, μιας και όταν σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του,την Swansea, το Σάββατο, έτρεξε στο πέταλο των φιλοξενούμενων και πανηγύρισε μπροστά τους.


Ο Clucas είναι αλήθεια πως δεν είχε ακούσει λίγα από τους Ουαλούς μιας και μετά την απόκτηση του από την Hull πέρυσι για 15 εκ. λίρες, δεν απέδειξε ποτέ την αξία του με αποτέλεσμα η ομάδα να τον πουλήσει το καλοκαίρι έναντι 6 εκ. λιρών στην Stoke.

Όταν ρωτήθηκε μετά το ματς μόνο μετανιωμένος δεν ήταν μιας και δήλωσε πως άκουγε τους φιλάθλους να τον πικάρουν για τις χαμένες του ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Με την σειρά του αυτός τους πίκαρε όταν σκόραρε. Έτσι λειτουργεί η ζωή ανέφερε.

Μιας και ξέρουμε πως όλοι θέλετε να δείτε το βίντεο, θα το βρείτε στο παρακάτω λινκ: https://twitter.com/QuestTV/status/1221141937681506307

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page