top of page

Ο λάθος τρόπος να σκοράρεις 4 γκολ

Σήμερα στις 16:00 η Aston Villa υποδέχεται την Leicester και όταν ακούμε αυτές τις 2 ομάδες να έχουν ματς μεταξύ τους, το όνομα του Chris Nicholl είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό. Και θα σας εξηγήσουμε το γιατί.

Όταν ένας παίχτης σκοράρει 4 γκολ σε ένα ματς όλοι πιστεύουμε πως είναι ένα ατόφιο δεκάρι η αξιολόγηση αυτού του παίχτη.

Στις 20 Μαρτίου όμως του 1976 στο ματς της Leicester με την Aston Villa, ο αμυντικός της Villa, Chris Nicholl, έδωσε μία άλλη διάσταση σε αυτή την σκέψη καθώς ναι μεν σκόραρε 4 γκολ αλλά σκόραρε από 2 για κάθε ομάδα.

Άνοιξε λοιπόν το σκορ με αυτογκόλ πριν ισοφαρίσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε πάλι το προβάδισμα στην Leicester και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο τέλος του ματς, γράφοντας έτσι τον επίλογο σε μία από τις πιο αστείες ιστορίες στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου.


Το 3ο του γκολ μάλιστα και 2ο της Leicester το χαρακτήρισε το καλύτερο γκολ που έχει βάλει ποτέ του.

Ο Nicholl μετά το τέλος του ματς ζήτησε την μπάλα του αγώνα από τον διαιτητή, , μιας και κατά μία έννοια είχε κάνει το πρώτο του χατ τρικ, αλλά ο διαιτητής του είπε πως δεν θα του την δώσει καθώς αυτό ήταν το τελευταίο ματς του.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page