top of page

Ο μελλοντικός διάδοχος του Guardiola

Μπορεί ο Pep Guardiola να μη κινδυνεύει σε καμία περίπτωση να χάσει τη θέση του από τον πάγκο της Manchester City, ούτε να αποχωρήσει οικειοθελώς, όμως οι Πολίτες έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τη ζωή μετά από τον Pep στην ομάδα.

Ο Pep ήδη θεωρείται θρύλος στο Manchester, καθώς σε 3 χρονιές έχει κερδίσει με την City 7 τίτλους! Το συμβόλαιό του όμως λήγει το καλοκαίρι του 2022 και ο όμιλος που έχει την ομάδα, η City Football Group, ήδη προετοιμάζει τον διάδοχό του.


Αυτή τη στιγμή ο διάδοχος του Pep (μιλάμε πάντα για μελλοντική ημερομηνία καθώς δεν τίθεται κάποιο θέμα αλλαγής στο κοντινό μέλλον) είναι ο Giovanni van Bronckhorst. Ο Van Bronckhorst έχει ταξιδέψει αρκετά τους τελευταίους μήνες σε Μελβούρνη και Νέα Υόρκη για να μελετήσει τις τακτικές των "αδελφών" σωματείων της Manchester City.

O Van Bronchorst, ο οποίος το καλοκαίρι άφησε την Feyenord για να ενταχθεί στο δυναμικό της City Football Group, θεωρείται αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα φαβορί για την θέση του προπονητή στην New York City FC. Εκεί θα κληθεί να δείξει τις ικανότητές του στην προπονητική καθώς και να αποδείξει αν μπορεί μελλοντικά να διαδεχθεί τον Pep.

Σε λίγες ώρες η City θα κοντραριστεί με την Liverpool στο Anfield στο πιο σημαντικό ματς μέχρι στιγμής για τη χρονιά. Η City έχει να κερδίσει στο Anfield από το 2003.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page