top of page

Ο μικρός Αμερικάνος φίλος της Plymouth

Οι ομάδες των χαμηλών κατηγοριών στην Αγγλία είναι αυτές που αντιμετωπίζουν και το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα αυτό τον καιρό.


Μία από αυτές είναι και η Plymouth Argyle. Η αλήθεια είναι βέβαια πως είναι από τις υγιείς οικονομικά ομάδες της League Two με δικό της γήπεδο και σχεδόν μηδαμινό χρέος. Παρ’όλα αυτά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Simon Hallett, είπε πως ‘’τα μελλοντικά μπάτζετ θα είναι χαμηλότερα όπως και τα συμβόλαια των παιχτών συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια’’

Διαβάζοντας αυτά ένας 10χρονος φίλος της ομάδας, ο Kasra Sherrell από την Αμερική έστειλε ένα γράμμα (η φωτογραφία) στον ιδιοκτήτη της ομάδας καθώς και 10 λίρες και κάποια δολάρια για να βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Ο πατέρας του μικρού Kasra είναι φαν της Plymouth και πήγαινε με τον γιο του στο γήπεδο πριν μετακομίσουν μόνιμα στις ΗΠΑ.

Κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν στο Plymouth και βλέπουν την ομάδα από κοντά. Στην Αμερική ο μικρός παρακολουθεί τα highlights όλων των αγώνων της ομάδας και πηγαίνει πολλές φορές στο σχολείο με την φανέλα της ομάδας.

Το γράμμα του μικρού φίλου μας είναι μία ακόμα υπενθύμιση του πόσο μας λείπει το ποδόσφαιρο και αυτή η αγάπη για το άθλημα αυτές τις μέρες.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page