top of page

Ο πανηγυρισμός με νόημα που είδαμε στη Premier League

Όσοι παρακολουθήσατε το Σαββατοκύριακο είτε το ματς της Chelsea με την Crystal Palace είτε το Aston Villa - Liverpool θα παρατηρήσατε σίγουρα τους πανηγυρισμούς των Chilwell, Barkley και Grealish οι οποίοι όταν σκόραραν σχημάτισαν το γράμμα ΄Ά΄΄.


Ο λόγος που το έκαναν αυτό ήταν για να τιμήσουν έναν μεγάλο οπαδό της Chelsea, τον Andrew Wood, ο οποίος έφυγε από την ζωή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία μόλις 33 ετών, αφήνοντας πίσω την γυναίκα του και τα 2 τους παιδιά και βυθίζοντας σε πένθος την ομάδα της Chelsea.

Ο ‘’Woody’’ ήταν ένας πολύ γνωστός οπαδός των Μπλε στην οικογένεια της Chelsea και τους ακολουθούσε παντού και μάλιστα σε πάρα πολλά παιχνίδια ερχόταν μαζί με όλη του την οικογένεια.

Αρκετοί παίχτες τον γνώριζαν και συγκεκριμένα οι John Terry, Frank Lampard και Cesar Azpilicueta έγραψαν στο Twitter για τον θάνατο του Wood εκφράζοντας τα συλληπητήρια τους.

Οι οπαδοί της Chelsea από την μεριά τους δεν έμειναν άπραγοι και συγκέντρωσαν μέσω crowdfunding περίπου 9,000 λίρες για την οικογένεια του εκλιπόντα έχοντας στόχο τις 10,000.

Τέλος οι οπαδοί των μπλε μιας και δεν μπορούσαν να είναι στο γήπεδο το Σάββατο, στο 33ο λεπτό του αγώνα τουίταραν μαζικά το #RIPWOODY33 και το emoji 👏 ώστε έστω και διαδυκτιακά να χειροκροτήσουν, όπως θα έκαναν στο γήπεδο, για να τιμήσουν τον χαμό ενός δικού τους φίλου.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page