top of page

Ο παράξενος ήχος κλήσης του κινητού του Arteta

Χθες το βράδυ είχαμε την αναμέτρηση μεταξύ Arsenal και Leeds για το FA Cup. Οι Κανονιέρηδες, με μια μέτρια εμφάνιση, κατάφεραν να πάρουν την νίκη και την πρόκριση με 1-0 χάρη στο γκολ του Reiss Nelson.


Αυτό το ματς κατά πάσα πιθανότητα θα ξεχαστεί γρήγορα, τουλάχιστον από αγωνιστικής άποψης. Αυτό όμως που δεν θα ξεχαστεί εύκολα είναι ένα ιδιαίτερο συμβάν που έγινε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο νέος coach της Asrenal, Mikel Arteta απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων όταν κάποια στιγμή ακούστηκε από ένα κινητό τηλέφωνο το Forever Everton, τραγούδι που ακούγεται πάντα πριν από τους αγώνες της Everton στο Goodison Park.

Ο Arteta αιφνιδιάστηκε όταν άκουσε το τραγούδι και ξέσπασε σε γέλια όπως και όλο το κοινό από κάτω. Λόγω των γέλιων η συνέντευξη διεκόπη για λίγα λεπτά και έπειτα συνεχίστηκε. Ο Ισπανός είχε αγωνιστεί για 6 χρόνια στα Ζαχαρωτά, προτού γίνει κάτοικος Λονδίνου το 2011. Είναι ακόμα αγαπητός στους Μπλε του Merseyside και οι φήμες λένε πως η Everton τον είχε πλησιάσει για να γίνει ο προπονητής της πριν τελικά καταλήξει στην πρόσληψη του Carlo Ancelotti.

Ένα όμορφο και αστείο σκηνικό που σίγουρα ο Mikel δε θα το ξεχάσει εύκολα. Ο μπάρμαν ακόμα δεν έχει κάποια πληροφόρηση για το ποιος ήταν ο θεούλης που έβαλε το τραγούδι.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page