top of page

Ο πιο άτυχος οπαδός της εβδομάδας

Συνήθως σας λέμε ιστορίες για πιστούς οπαδούς ή αστείες ιστορίες τους.

Σήμερα όμως σας έχουμε τον πιο άτυχο οπαδό της εβδομάδας τουλάχιστον.

Ο Matt Renninger, οπαδός της City από τις ΗΠΑ, έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για μα παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Ταξίδεψε με την γυναίκα του η οποία περιμένει το παιδι τους τον Ιούνιο. Τελικά όμως το παιχνίδι απέναντι στην West Ham αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας και έτσι το ζευγάρι κέρδισε τον τίτλο του πιο άτυχου ζευγαριού του νησιού...


Αν και υπήρξαν δάκρυα όπως είπε ο Renninger στην αρχή, αποφάσισαν να πανε να παρακολουθήσουν το ματς της Altrincham FC για την National League North, για να δουν λίγο αγγλικό ποδόσφαιρο τουλάχιστον.

O Renninger και η γυναίκα του βέβαια έκαναν το τουρ στο Etihad και όταν ρωτήθηκε για το γιατί είναι οπαδός της City ανέφερε πως στο Fifa 2002 την διάλεγε καθώς όλοι υποστήριζαν την Manchester United και έτσι κόλλησε!

Τέλος, ενδεικτικό του ενθουσιασμού του είναι πως στην αυτόματη απάντηση για τα μέιλ του στην δουλειά είχε βάλει το παρακάτω μήνυμα: "I will be out of the country until February 14th to watch back-to-back English Premier League champions Manchester City"

Κάποιες φορές όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε όπως τα προγραμματίζουμε. Απ'ότι φαίνεται ήταν γραφτό να δουν το πρώτο ματς με τον γιο τους και τους ευχόμαστε την επόμενη φορά να είναι πιο τυχεροί...

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page