top of page

Ο πιο μάγκας ποδοσφαιριστής

Billy Clarke. To όνομα αυτό σας λέει λογικά από τίποτα μέχρι απολύτως τίποτα! Κατά την γνώμη μας όμως είναι ο πιο μάγκας στο Αγγλικό ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή. Και εξηγούμαστε.

Ο Billy Clarke αγωνίζεται ως δανεικός φέτος στην Grimsby Town στην League Two. Κοινώς δεν είναι από τους υψηλά αμειβόμενους παίχτες στο νησί.

Το 2015 λοιπόν αγωνιζόταν στην Bradford (στην League One τότε) και είχε περάσει σαν αλλαγή στο ιστορικό 4-2 επί της Chelsea στο Stamford Bridge σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών στο FA Cup.


Ο Clarke τότε είχε καταφέρει να πάρει την εμφάνιση του Cesc Fabregas μετά το ματς. Όπως είχε πει είχε σκοπό να κρεμάσει αυτή και την δική του εμφάνιση στον τοίχο του σπιτιού του δίπλα δίπλα.

Όμως τελικά αποφάσισε να δημοπρατήσει τις εμφανίσεις με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για το τοπικό νοσοκομείο του Bradford καθώς και για ένα τοπικό συσσίτιο.

Όπως ανέφερε ‘’Το Bradford δεν είναι μία από τις πλούσιες πόλεις της Αγγλίας. Έχουν υπάρξει άνθρωποι που έχουν χάσει την δουλειά τους και δεν έχουν να φάνε. Είχα σκοπό να κρεμάσω τις εμφανίσεις στον τοίχο μου αλλά έχω καλύτερα τις αναμνήσεις από πρώτο χέρι. Αν βοηθήσουν αυτά τα χρήματα τις οργανώσεις και αν δώσουν χαμόγελο έστω και σε έναν άνθρωπο, είναι αρκετό για εμένα, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.’’

Μπορεί να μην βγάζει τα εκατομμύρια των παιχτών της Premier League, μπορεί σαν παίχτης να μην είναι και ο κορυφαίος αλλά μία μπύρα κερασμένη από εμάς θα την έχει γιατί όπως είπαμε στην αρχή είναι αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος μάγκας στο Αγγλικό ποδόσφαιρο Δεν είναι δα και μικρό πράγμα να έχεις δύο εμφανίσεις από το πιο ιστορικό ματς της ζωής σου που θα δείχνεις και στα παιδιά σου και να τις δίνεις...

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page