top of page

Ο πιο περίεργος λόγος απόλυσης προπονητή στην Αγγλία


Καιρό έχουμε να αναφέρουμε κάτι για τις Non-league κατηγορίες της Αγγλίας κυρίως λόγω Covid, μιας έχει σταματήσει η δράση.


Σήμερα όμως έχουμε ίσως την πιο περίεργη απόλυση προπονητή που έχετε ακούσει ποτέ σας.


O Jordan Stocks εργαζόταν ως προπονητης της Swallownest η οποία αγωνίζεται στην Northern Counties East League Division One (9η κατηγορία Αγγλίας).


Όπως καταλαβαίνετε σε αυτές τις κατηγορίες πολλές ομάδες νοικιάζουν τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο τους μιας και οι περισσότερες δεν έχουν δικά τους.


Το περασμένο καλοκαίρι λοιπόν όταν επέστρεψε η ομάδα από το πρώτο lockdown παίζοντας φιλικούς αγώνες, ο Stocks πριν από έναν αγώνα, πήγε στις εγκαταστάσεις να πάρει τις φανέλες της ομάδας.


Λόγω Covid οι εγκαταστάσεις ήταν κλειστές και αυτός είχε ένα μόνο κλειδί που ήταν για το δωμάτιο με τις φανέλες. Ο ήρωας μας όμως ήθελε να πάει στην τουαλέτα, αλλά δεν είχε κλειδί για αυτό το δωμάτιο.


Μεταφέροντας τα λόγια του:

‘’Άφησα τα πράγματα έξω από την πόρτα και χρησιμοποίησα έναν ανοιχτό σωλήνα ο οποίος οδηγούσε στην τουαλέτα για να ουρήσω.
Δεν ήταν κανείς στις εγκαταστάσεις ή στο πάρκινγκ, μόνο εγώ. Άλλα κάποιος από την ασφάλεια το είδε στις κάμερες.’’

Ο ασυγκράτητος ήρωας μας λοιπόν για αυτό το περιστατικό δέχτηκε ισόβιο αποκλεισμό από τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων. Αυτό πρακτικά σήμαινε πως δεν θα μπορούσε πλέον να πηγαίνει στις προπονήσεις και τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.


Έτσι λοιπόν τον Σεπτέμβριο στο ματς της ομάδας του για το FA Vase (ένα κύπελλο των χαμηλών κατηγοριών) παρακολούθησε την νίκη των παιχτών του γύρω από την περίφραξη του γηπέδου, η οποία είναι κυριολεκτικά μέσα στο δάσος.


Στο βάθος μπορείτε να διακρίνετε τον Jordan Stocks να βλεπει τον αγώνα


Η ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο προσπαθούσε να πείσει του υπεύθυνους των εγκαταστάσεων να αλλάξουν γνώμη αλλά αυτοί ήταν ανένδοτοι.


Αποτέλεσμα όπως μπορείτε να καταλάβετε, ήταν η απόλυση του προπονητή για καθαρά πρακτικούς λόγους, καθώς δεν θα μπορούσε πλέον να παρευρίσκεται στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας του.


Έπειτα από τρία χρόνια στην ομάδα λοιπόν, ο Jordan Stocks αποχώρησε από την ομάδα, αλλά εμείς δεν θα τον κεράσουμε καμία μπύρα μιας και όπως ολοι ξέρουμε η μπύρα αυξάνει τις επισκέψεις μας στην τουαλέτα, πράγμα που μόνο κακό φαίνεται πως έκανε στον πρώην πλέον προπονητή της Swallownest🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page