top of page

Ο πραγματικός MVP του Σαββατοκύριακου

Η αυριανή κερασμένη μπύρα, όπως κάθε εβδομάδα, θα καταλήξει στον MVP της αγωνιστικής της Premier League. Ο πραγματικός όμως MVP του Σαββατοκύριακου δεν ήταν από την Premier League αλλά από την Championship και δεν ήταν άλλος από τον Yakou Meite της Reading. Ο 24χρονος Ιβοριανός σκόραρε 4 γκολ στον Kenilworth Road απέναντι στην Luton, στην μεγαλύτερη νίκη της ομάδας τα τελευταία 6 χρόνια.


Στο 70ο λεπτό του παιχνιδιού ο παίχτης αντικαταστάθηκε και μη χάνοντας χρόνο εθεάθη να τρώει πίτσα στις κερκίδες.

Ήταν η επιβράβευση του προπονητή του Mark Bowen για την εκπληκτική του εμφάνιση.


Όπως ανέφερε όταν τον αντικατέστησε του είπε να φάει ό,τι θέλει μιας και πρέπει να αναπληρώσει την χαμένη του ενέργεια. Τελικά έκπληκτος ο Bowen είδε ότι αυτό το ό,τι θέλει μεταφράστηκε σε πίτσα, αλλά τουλάχιστον μύριζε ωραία όπως είπε.

Ο Bowen είπε στην συνέντευξη και μία ωραία συνομιλία του ίδιου με τον Meite μία μέρα πριν τον αγώνα.

‘’Ήρθε χθες στο γραφείο μου να με δει και μου είπε πως πιστεύει ότι πρέπει να παίζει πιο πολύ σαν σέντερ φορ παρά στα άκρα. Του είπα όμως πως στα πλάγια βρίσκει πιο ανοιχτούς χώρους και μπορεί να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες.

Μετά τον αγώνα με κοίταξε στα αποδυτήρια με ένα ένοχο γέλιο όποτε μάλλον κέρδισα σε αυτή την διαφωνία.’’

Η Reading βρίσκεται πλέον στην 14η θέση και φαίνεται πως απέφυγε οριστικά το ενδεχόμενο υποβιβασμού με την Luton να ακολουθεί αντίθετη πορεία και να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page