top of page

Οι απόψεις του Klopp για τις αλλαγές στο ποδόσφαιρο

O Jurgen Klopp μάλλον διαβάζει το Pub Tales καθώς μετά το τέλος του αγώνα της Liverpool με την Watford χθες το μεσημέρι έκανε δηλώσεις σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.


Αρχικά τοποθετήθηκε ενάντια στα δημοσιεύματα που θέλουν τις Big 6 του Αγγλικού Πρωταθλήματος να είναι υπέρ της δημιουργίας κλειστής Ευρωπαϊκής λίγκας σε μερικά χρόνια. "Αυτά είναι μ@λ@κίες" δήλωσε ο Γερμανός, ο οποίος επιπλέον στηρίζει πως θα πρέπει τα παιχνίδια των ομάδων να μειωθούν, ή έστω να μείνουν ως έχειν, και όχι να αυξηθούν. Όταν ερωτήθηκε για το πως νιώθει που η ομάδα του θα αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια σε 4 εβδομάδες σε 3 διοργανώσεις σε 2 ηπείρους, εκείνος απάντησε πως πρέπει απλά να το δεχτούμε και να το αντιμετωπίσουμε.

Η Liverpool θα αναγκαστεί να παίξει με δύο διαφορετικές ομάδες την Τρίτη με την Aston Villa για τα προημιτελικά του EFL Cup και την Τετάρτη για τα ημιτελικά του FIFA Club's World Cup με την Monterrey. Υπάρχει περίπτωση μερικοί παίκτες από την ομάδα της U-23Που θα αγωνιστεί την Τρίτη να πάρουν το αεροπλάνο κατευθείαν μετα τον αγώνα και να πάνε στο Κατάρ ώστε να είναι στην αποστολή!

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου δείχνει πως θέλει να αλλάξει. Ας ελπίσουμε οι αλλαγές που θα γίνουν να μη χαλάσουν το παιχνίδι, την δυναμική και τον ρομαντισμό που τόσα χρόνια βλέπουμε και λατρεύουμε.

Μπάρμαν κέρνα τον Jurgen μια μπύρα!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page