top of page

Οι οικονόμοι παίκτες της Premier League

Συνήθως όταν σκεφτόμαστε τις συνήθειες των ποδοσφαιριστών, μας έρχεται στο νου κάτι πολύ ακριβό. Πανάκριβα ρούχα αξεσουάρ ακόμα και χρυσά κινητά. Όμως δεν είναι όλοι οι παίκτες έτσι, κάποιοι προτιμούν να είναι λίγο πιο οικονομικοί (όχι απαραίτητα τσιγκούνηδες).

O Raheem Sterling, που αμείβεται με 180 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, έχει παραδεχτεί πως του αρέσει να πηγαίνει με τη κοπέλα του για ψώνια σε οικονομικά μαγαζιά όπως το Primark και το Poundland.

O Juan Mata, προτιμά να οδηγεί έναν παλιό σκαραβαίο εν αντιθέσει με συμπαίκτες του που έχουν μόνο ακριβά αυτοκίνητα (ονόματα δε λέμε). Επίσης έχει δηλώσει πως προτιμά διακοπές με backpack από ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.

Σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν για τον Ngolo Kante που ακόμα κινείται με το αγαπημένο του Mini Cooper και προτιμάει το τραίνο της γραμμής από τη business class μιας αεροπορικής, όταν επισκέπτεται την πατρίδα του.


Για το τέλος (όσοι έχετε επισκεφθεί το Λονδίνο, ίσως το βρείτε και φυσιολογικό) υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που προτιμούν να μεταφέρονται με το μετρό στη πρωτεύουσα, από ένα ακριβό αυτοκίνητο. Μέχρι και η εθνική Γερμανίας πριν λίγα χρόνια, προτίμησε το τιμημένο μέσο μαζικής μεταφοράς.

Εσείς αν ήσασταν ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές πως θα "συμπεριφερόσασταν" στον μισθό σας; Εμείς πάντως λογικά θα ξοδεύαμε το 40% σε μπύρες στις pubs.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page