top of page

Οι στάρ του Hollywood που θέλουν να αγοράσουν τη Wrexham

Ταξίδι στην National League σήμερα σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες της, την Wrexham AFC.


Μέχρι πριν λίγο καιρό οι λέξεις Wrexham και Hollywood ίσως και να μην είχαν μπει καν ποτέ στην ίδια πρόταση. Σε λίγο καιρό όμως φαίνεται πως όχι μόνο θα είναι σε κάθε πρόταση, αλλά και σε κάθε μεγάλο και μικρό μέσο ενημέρωσης. Ο λόγος;

Οι ηθοποιοί του Hollywood Ryan Reynolds και Rob McElhenney είναι πολύ κοντά στο να αγοράσουν την ομάδα.

Για την ακρίβεια το όλο θέμα έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, όταν και οι δύο ηθοποιοί έδειξαν ενδιαφέρον στην ομάδα.

Η ιδιοκτησία της Wrexham από το 2011 έχει περάσει στα χέρια των οπαδών της, συνεπώς η πώληση της ομάδας θα πρέπει να εγκριθεί από αυτούς.

Οι οπαδοί ήδη έχουν ακούσει το όραμα των δύο επίδοξων αγοραστών για την ομάδα και το πως θέλουν να επενδύσουν 2 εκ. λίρες στην ομάδα.

Τώρα μένει ένα τελευταίο εμπόδιο για να πωληθεί η ομάδα. Την Κυριακή θα συνεδριάσουν μέσω Zoom τα μέλη της ομάδας για να συζητήσουν τα διαδικαστικά και το πως μπορεί να γίνει αυτή η μεταβίβαση. Μετά από αυτό, από τις 9 Νοεμβρίου θα ψηφίσουν τα 2108 μέλη της ομάδας αν συμφωνούν με την πώληση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει το 75% των ψήφων να είναι θετικό.

Για την ιστορία, στην προηγούμενη ψηφοφορία της ομάδας για να φτάσουμε στο σημερινό στάδιο, 97,5% είχαν ψηφίσει θετικά στο να ακούσουν το πλάνο τους. Η Wrexham για όσους δεν γνωρίζουν είναι η τρίτη ιστορικότερη ομάδα στον κόσμο με έτος ίδρυσης το 1864.

ΥΓ: Στην φωτογραφία είναι ο Rob McElhenney παρακολουθώντας έναν αγώνα της ομάδας.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page