top of page

Οπαδοί που προτιμούν να προσφέρουν στα κοινά αντί να δούν την ομάδα τους

Πριν λίγο καιρό, η Premier League αποφάσισε να μη δείχνει όλα τα ματς της αγωνιστικής Live μέσω των καναλιών Sky Sports και BT Sport και αντ' αυτού να χρεώνει τα ματς που δεν μεταδίδονται ζωντανά 14,95 λίρες μέσω pay-per-view.


Αυτό είναι κάτι που έχει απογοητεύσει τους τηλεθεατές, αλλά και τους ίδιους τους καναλάρχες. Τα κανάλια ιδανικά θα προτιμούσαν να σταματήσει το pay-per-view και να επανέλθουν οι ζωντανές μεταδόσεις.

Το κουφό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι οι οπαδοί είναι τόσο απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη που προτιμούν να μη δουν καν τα ματς της ομάδας τους. Και επιπλέον, προχωρούν σε μερικές σημαντικές, για τα κοινά, κινήσεις.

Τη προηγούμενη αγωνιστική, οι οπαδοί της Newcastle United συγκέντρωσαν τα χρήματα που θα έδιναν για τον αγώνα με τη Manchester United ώστε να μαζέψουν το ποσό των 16.000 λιρών και να το δώσουν σε τράπεζες φαγητού για άπορες οικογένειες. Το ίδιο παράδειγμα ακολούθησαν και οι οπαδοί της Manchester United.

Οι οπαδοί της Liverpool από την άλλη, κατάφεραν χθες, μποϊκοτάρωντας το ματς της ομάδας τους με τη Sheffield United Που μεταδόθηκε μέσω pay-per-view, να μαζέψουν το τρελό ποσό των 81.000 λιρών, ενώ οι οπαδοί της Leeds την Παρασκευή μάζεψαν 40.000 λίρες.

Βλέπουμε λοιπόν πως σε κάθε αγωνιστική ολοένα και περισσότεροι οπαδοί προτιμούν να μη δουν την ομάδα τους και να διαθέσουν τα χρήματα για έναν καλύτερο σκοπό. Εφόσον ούτε οι οπαδοί, ούτε τα κανάλια το θέλουν, γιατί συνεχίζει η Premier League να το επιτρέπει; Τουλάχιστον οι οπαδοί είναι πλέον αρκετά συνειδητοποιημένοι και κατανοούν πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο.

Πιστεύετε πως οι Έλληνες οπαδοί θα έκαναν κάτι παρόμοιο;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page