top of page

Ποια είναι τελικά η καλύτερη Leicester;

Γνωρίζατε ότι η Leicester City Football Club στη φετινή σεζόν έχει περισσότερους βαθμούς και καλύτερο γκολ difference στα ίδια παιχνίδια από τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα; Κι όμως!


Οι Αλεπούδες μετά από 10 αγωνιστικές έχουν 20 βαθμούς και +17 goal difference ενώ πριν 4 σεζόν είχαν 19 με +3. Τότε βρίσκονταν στην 5η θέση τώρα στην 4η (αν κερδίσουν σήμερα την Crystal Palace θα ξανανέβουν στη 3η).

Και το ερώτημα είναι το εξής. Η Leicester του Rodgers είναι καλύτερη από αυτή του Ranieri; Ειδικά μετά το εμφατικό 0-9 της περασμένης αγωνιστικής στο Southampton η ομάδα έδειξε πως δεν αστειεύεται και μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές σε οποιαδήποτε άμυνα.

Με βασικούς από την ομάδα θαύμα της σεζόν 2015-16 τους Jamie Vardy και Kasper Schmeichel (υπάρχουν κι άλλοι παίκτες όπως οι Morgan, Albrighton και Fuchs οι οποίοι όμως δεν αγωνίζονται τόσο συχνά βασικοί) και με τις πολύ καλές προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι σε θέσεις που η ομάδα είχε ανάγκη (Perez, Tielemans) οι Αλεπούδες φαίνονται να έχουν ένα πλήρες σύνολο σε όλες τις γραμμές.

Το δεύτερο ερώτημα είναι προφανώς που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Η λογική λέει πως φέτος είναι σχεδόν αδύνατον να σπάσει το δίπολο Liverpool - Manchester City, αλλά με αυτή τη τρελή ομάδα ποτέ δε ξέρεις. Ίσως ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι η τετράδα που οδηγεί στο Champions League, για την οποία αυτή τη στιγμή η Leicester μαζί με την Chelsea φαίνονται να έχουν ένα προβάδισμα.

Εσάς ποια είναι η άποψή σας για τη φετινή Leicester;

Να ξέρετε πάντως πως ο οπαδός-μύθος που είχε ποντάρει πως η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα το 2016 με απόδοση 5000 έχει ξαναποντάρει και για το φετινό!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page