top of page

Πως ένα αντισηπτικό έφερε μπελάδες στην Oxford United

H αλήθεια είναι πως με τον Covid-19 έχουμε ακούσει σχεδόν τα πάντα τους τελευταίους 6 μήνες.

Από την αγαπημένη μας League One πάντως ακούσαμε και κάτι καινούριο. Το περασμένο Σάββατο η Oxford United Official αγωνίστηκε στην έδρα της Accrington Stanley.

Οι παίχτες όμως της Oxford δεν ταξίδεψαν στο γήπεδο με το λεωφορείο της ομάδας. Και ο Covid ευθύνεται για αυτό. Όχι όμως για τον λόγο που μπορεί να φαντάζεστε.

Στο λεωφορείο λοιπόν πριν την αναχώρηση των παιχτών έγινε ψεκασμός με σπρέι αντισηπτικού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα λίγο από το σπρέι να πάει στον μετρητή αλκοόλ του λεωφορείου ο οποίος μετράει τα επίπεδα αλκοόλ του οδηγού. Σε αυτά τα λεωφορεία για να πάρει μπρος η μηχανή πρέπει να φυσήξει πρώτα ο οδηγός και να έχει το επιτρεπτό όριο αλκοόλ για λόγους ασφαλείας.

Λόγω του αντισηπτικού όμως, που περιέχει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, το λεωφορείο δεν άνοιξε ποτέ και έπρεπε να περάσουν 6 ώρες μέχρι να ξαναγίνει το επόμενο τεστ. Συνεπώς οι παίχτες πήραν ταξί και αυτοκίνητα κάποιων μελών της ομάδας για να πάνε στο γήπεδο.

Εν τέλη όλο αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Karl Robinson (ο οποίος βάζει αντισυπτικό στην φωτό) αφού πέρασε αέρα από την έδρα της Accrington με 4-1 πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη την φετινή σεζόν.


Συνεπώς αν έχουμε κάποιον οδηγό λεωφορείου που θέλει να πιει κάποια μπύρα παραπάνω πριν το ταξίδι, σας έχουμε μία καλή δικαιολογία αν δεν ανοίξει ποτέ η μηχανή

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page