top of page

Πως η ζέστη θα επηρεάσει την Premier League

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ματς της Premier League με άστατο και βροχερό καιρό, καθώς αυτός είναι ο συνηθισμένος καιρός στην Αγγλία. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως τους καλοκαιρινούς μήνες ο υδράργυρος δε χτυπάει κόκκινο. Όχι φυσικά σαν τις Μεσογειακές χώρες, αλλά και στην Αγγλία μπορεί να προκύψουν θερμοκρασίες άνω των 30 ακόμα και των 35 βαθμών Κελσίου.

Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να δούμε Water Breaks στην Premier League, πιθανότατα στο 30ο και στο 75ο λεπτό. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμα στους περιορισμούς της πανδημίας, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να έχει το δικό του μπουκαλάκι.


Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε κάποια κρίσιμα ματς όπου ο φροντιστής της ομάδας θα πρέπει να έχει ένα ξεχωριστό μπουκαλάκι για τον κάθε παίκτη! Δε θέλουμε να σκεφτούμε καν το γεγονός να έχει ξεχαστεί κάποιο μπουκαλάκι και η ομάδα να έχει λιγότερα...

Τιμή και δόξα λοιπόν στους αφανείς ήρωες-φροντιστές των ομάδων που τράβανε τόσα και τόσα για τους παίκτες. Θα έχουν ακόμα ένα βάρος να σηκώσουν.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page