top of page

Τα περισσότερα πέναλτι σε Αγγλικό ματς

Η ακόλουθη είδηση προήλθε από μεθυσμένο Άγγλο στην ουρά της τουαλέτας μίας pub στο Λονδίνο στον οποίο αποδίδουμε τα έυσημα μας παρέα με μία κερασμένη μπύρα.

Στο ματς του δεύτερου γύρου του Southern League Challenge Cup λοιπόν μεταξύ Taunton Town και Truro City σημειώθηκε το ρεκόρ των περισσότερων πέναλτι στην αντίστοιχη διαδικασία σε ένα ματς.


Για την ακρίβεια ισοφάρισαν το ρεκόρ που είχε σημειωθεί μεταξύ Oxford United και Chelsea Κ-23 το 2005 για το EFL Trophy.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3-3. Συνολικά χρειάστηκαν 34 πέναλτι για να κριθεί ο νικητής του ματς, το οποίο η Taunton Town τελικά κέρδισε με 12-11 όταν ο Jack Rice σημείωσε το 17ο και τελευταίο πέναλτι της ομάδας του.

Βέβαια το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα πέναλτι απέχει πολύ μιας και χρειάστηκαν 48 πέναλτι για να βρεθεί νικητής σε ένα ματς κυπέλλου στην Ναμίμπια το 2005.

Σίγουρα πάντως δεν θα θέλαμε να είμαστε στην θέση του ανθρώπου που θα πρέπει να φτιάξει το χορτάρι στο σημείο του πέναλτι μετά το χτεσινό ματς... Η είδηση κρίθηκε 100% αληθής από τον μπάρμαν μας.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page