top of page

Τα πρώτα ματς με κόσμο μετά από το Lockdown

Εχθές το απόγευμα είχαμε τα πρώτα ματς με κόσμο μετά από 6 μήνες στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας, και πιο συγκεκριμένα στις Championship, League One και League Two. Ένα από τα 7 ματς που έγιναν με 1000 οπαδούς ήταν το Middlesbrough - Bournemouth (η φωτογραφία είναι από αυτό το ματς).



Το συγκεκριμένο ματς εκτός από τη "ιδιαιτερότητα" της παρουσίας του κόσμου είχε ακόμα μία. Ο προπονητής της Middlesbrough Neil Warnock ήταν φορέας του κορονοϊού και απουσίαζε από το γήπεδο. Ο Warnock είχε συχνή τηλεφωνική επαφή με τα άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου ενώ έβλεπε το ματς από το σπίτι του στην Κορνουάλη, περίπου 700 χιλιόμετρα μακριά. Ο ίδιος ήταν αυτός που πρότεινε στον βοηθό του τη χρυσή αλλαγή του Marcus Browne ο οποίος ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε το παιχνίδι.


Εκτός από το συγκεκριμένο ματς, φιλάθλους είχαμε και στα παρακάτω: Blackpool - Swindon Carlisle - Southend Norwich - Preston Charlton - Doncaster Shrewsbury - Northampton Forest Green Rovers - Bradford


Σε όλα τα ματς, είτε νικηφόρα είτε όχι για τους γηπεδούχους, όλοι οι παίκτες και το τεχνικό team δήλωσαν πως ήταν πολύ χαρούμενοι που είχαν έστω και λίγους φιλάθλους στο γήπεδο μετά από τόσους μήνες.


Ίσως αυτό να είναι το πρώτο βήμα της επιστροφής του ποδοσφαίρου που αγαπήσαμε.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page