top of page

Τι θα γίνει αν διακοπεί η Premier League

Δυστυχώς λόγω κορονοιού δεν θα έχουμε καθόλου δράση στα πρωταθλήματα της Αγγλίας μέχρι νεωτέρας. Για την ακρίβεια, ευτυχώς, διότι το πιο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν η Premier League σταματήσει εντελώς για τη τρέχουσα σεζόν, πρωταθλήτρια θα στεφθεί η Liverpool. Σε αυτό κανείς δεν θα φέρει (πιθανότατα) αντίρρηση διότι η κυριαρχία των Reds στο φετινό πρωτάθλημα ήταν αδιαμφισβήτητη. Το θέμα όμως είναι τι θα συμβεί με τις άλλες θέσεις. Αναφερόμαστε κυρίως στις ομάδες που κυνηγάνε τα εισιτήρια για Champions League και Europa League, Καθώς και για τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.


Αν μείνει ο βαθμολογικός πίνακας ως έχειν, και με δεδομένη την τιμωρία της Manchester City, στο Champions League, θα βρεθούν μαζί με τη Liverpool οι Leicester, Chelsea και Manchester United. Ενώ στο Europa League θα βρεθούν οι Wolves, Sheffield United και Tottenham (3 ομάδες διότι το League Cup το κατέκτησε η City και το FA Cup ίσως δεν ολοκληρωθεί).

Το θέμα όμως είναι πως οι Λεπίδες του Sheffield έχουν έναν αγώνα λιγότερο,τον οποίο αν κερδίσουν παίρνουν το εισιτήριο για το Champions League, στέλνοντας την Manchester United στο Europa!

Από την άλλη, με τα σημερινά δεδομένα, υποβιβάζονται οι Norwich, Aston Villa και Bournemouth. Η Villa επίσης έχει ματς λιγότερο το οποίο αν κερδίσει σώζεται και πέφτει η Watford!

Αυτά είναι μόνο κάποια σενάρια. Μένει να δούμε τι θα συμβεί με την έξαρση του ιού. Μέχρι τότε συνιστούμε ψυχραιμία, πλύσιμο των χεριών και μπύρες στο σπίτι.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page