top of page

Το next big thing του Αγγλικού ποδοσφαίρου

Aυτό το Σαββατοκύριακο η Championship μας έδωσε αρκετές συγκινήσεις όπως η νίκη στο τέλος της Leeds και η άνοδος της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, η νίκη-έκπληξη της Forrest μέσα στην Ουαλία επί της Swansea καθώς και η 6η ήττα της Stoke στο πρωτάθλημα.


Άλλά μας ανέδειξε παράλληλα και ένα μεγάλο ταλέντο που μας έρχεται από το Birmingham. O Jude Bellingham σε ηλικία 16 ετών και 79 ημερών μας δείχνει ότι είναι το next big thing της ομάδας.

Στις αρχές Αυγούστου έσπασε το ρεκόρ του νεότερου παίχτη στην ιστορία του συλλόγου, κάνοντας το ντεμπούτο του με την ομάδα, στο παιχνίδι απέναντι στην Portsmouth για το League Cup.

Τρεις εβδομάδες αργότερα σκόραρε το παρθενικό του γκολ απέναντι στην Stoke και το περασμένο Σάββατο, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο αρχικό σχήμα της ομάδας, σκόραρε το μοναδικό γκολ στην έδρα της Charlton.

Ο παίχτης βρίσκεται στην ομάδα από την ηλικία των 7 ετών και ο προπονητής του Pep Clotet τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την δουλειά των ακαδημιών. Jude Bellingham. Κρατήστε το όνομα, καθώς μάλλον θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page