top of page

Το δώρο της Brentford στη Hallen AFC

Η Hallen A.F.C. είναι μια ομάδα από ένα προάστιο του Bristol και αγωνίζεται στην Western League Premier Division (9ο επίπεδο στη ποδοσφαιρική πυραμίδα της Αγγλίας). Η μικρή αυτή ομάδα μπορεί να πει πως "χρωστάει" πλέον αρκετά στην Brentford FC. Πώς όμως συνδέεται μια ομάδα από τόσο χαμηλή κατηγορία, με τις Μέλισσες που έχασαν για ένα γκολ την άνοδο στη Premier League;


Όπως γνωρίζετε, η Brentford φέτος άφησε το Griffin Park (έδρα της από το 1904) για να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι, το 17.250 θέσεων Brentford Community Stadium. Το παλιό πλέον Griffin Park θα κατεδαφιστεί και στη θέση του θα ανεγερθούν κατοικίες. Η Brentford όμως αποφάσισε να κάνει δωρεά 200 από τα καθίσματα του Griffin Park στη Hallen ώστε να συνεισφέρει με αυτόν τον τρόπο στην ανακαίνιση του σταδίου της μικρής ομάδας!

Μάλιστα, οι οπαδοί της Brentford είναι τόσο ενθουσιασμένοι για αυτό το γεγονός που έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ομάδας της Hallen, Lee Fairman, ώστε να μπορέσουν κάποια στιγμή να παρευρεθούν στο γήπεδο της ομάδας και να ξανακαθίσουν στις θέσεις που κάθονταν τόσα χρόνια βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα.

Φανταστείτε το συναίσθημα αυτών τον οπαδών. Από τη μια βλέπουν την ομάδα τους να μετακομίζει σε ένα νέο και πιο σύγχρονο γήπεδο. Από την άλλη ο "ναός τους" γκρεμίζεται, όμως ένα μικρό μέρος του περνάει στην ιστορία μιας μικρής ομάδας, η οποία πλέον μπορεί να έχει λίγη από την αίγλη της Brentford.

Αν είχαμε μπύρα με μέλι θα κερνούσαμε μια τέτοια στις μέλισσες του Λονδίνου! Προς το παρόν ο μπάρμαν θα στείλει μια Weiss!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page