top of page

Το λανθασμένο Tweet του παίκτη της Port Vale

Πλήρης αγωνιστική δράση για τον 3ο γύρο του FA Cup χθες αλλά μία ιστορία ήταν αυτή που ξεχώρισε.


Ο 34χρονος επιθετικός της Port Vale, Tom Pope είχε τουιτάρει τον Ιούνιο, μετά το ματς της εθνικής Αγγλίας με την αντίστοιχη της Ολλανδίας το παρακάτω: ‘’Ξέρω ότι είμαι παίχτης της League Two, ξέρω ότι παίζει για την εθνική Αγγλίας, ξέρω ότι παίρνει 150.000 λίρες την εβδομάδα, ξέρω ότι είναι ένα εκκατομύριο φορές καλύτερος παίχτης από μένα αλλά θα ήθελα να παίζω απέναντι στον John Stones κάθε εβδομάδα. Θα έβαζα 40 γκολ την σεζόν.’’

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Pope να βρεθεί απέναντι στην City και τον Stones χθες. Και ο Pope με μία όμορφη κεφαλιά σκόραρε για την ισοφάριση, πριν η ομάδα του δεχτεί ακόμα 3 γκολ, το ένα από τον Stones.

Μετά τον αγώνα με αρκετή δόση χιούμορ τουίταρε πως έκανε ένα μεγάλο λάθος με το τουίτ του τότε καθώς θα σκόραρε 50 και όχι 40 γκολ όπως είχε πει.

Αφού τελείωσε το ματς οι παίχτες τα είπαν στα αποδυτήρια της City και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες.

Βέβαια ο Stones δεν δέχτηκε να μιλήσει στον Pope παρά τις προσπάθειες των συμπαιχτών του, εμφανώς ενοχλημένος. Απλά αρκέστηκε σε μία χειραψία με τον Pope.

Υ.Γ. 8000 φίλαθλοι μίας ομάδας τέταρτης κατηγορίας ταξίδεψαν στο Μάνστεστερ για ένα ματς σίγουρα χαμένο. Αν αυτή δεν είναι αγάπη για το άθλημα και την ομάδα τότε τι είναι...


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page