top of page

Το μακρινό ταξίδι ενός φίλαθλου της εθνικής Αγγλίας

Για σήμερα σας έχουμε μία ιστορία αγάπης φιλάθλου για την ομάδα, κυριολεκτικά πέρα από κάθε λογική.

O λόγος για τον οπαδό της Αγγλίας ονόματι Chad Thomas.

Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας λοιπόν το Σάββατο αγωνίστηκε απέναντι στην αντίστοιχη της Ισλανδίας στο Ρέικιαβικ, προφανώς σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας.


Αυτό δεν πτόησε όμως τον Chad ο οποίος ταξίδεψε στην Ισλανδία για να ακολουθήσει την αγαπημένη του Εθνική ομάδα.

Όχι απλά δεν τον πτόησε το ότι δεν θα παρακολουθούσε το ματς αλλά ούτε και η πενταήμερη καραντίνα που ήταν υποχρεωμένος να κάνει στο ξενοδοχείο μαζί με τα δύο αρνητικά τεστ που θα έπρεπε να έχει δεν φαίνεται να τον συγκίνησαν.

Τελικά κατάφερε να παρακολουθήσει το ματς πίσω από μία καγκελόπορτα του γηπέδου παρέα με κάποιους Ισλανδούς και όπως δήλωσε ήταν σαν να ήσουν μέσα στο γήπεδο καθώς μπορούσες να δεις όλο το ματς αν και από μακριά.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι με αγχωτικό φινάλε, η Αγγλία πήρε την νίκη με 1-0 χάρη σε ένα πέναλτι του Raheem Sterling στο 91’ και το χαμένο πέναλτι της Ισλανδίας 2 λεπτά αργότερα. Για την ιστορία ο Chad ήταν παρών και στο ταξίδι των Άγγλων οπαδών στην Κροατία τον Νοέμβριο του 2018, ματς που πραγματοποιήθηκε και πάλι χωρίς κόσμο λόγω της τιμωρίας της Κροατίας εκείνη τη χρονιά.

If you never try, you never know λένε οι φίλοι μας οι Άγλλοι και έτσι ο Chad έχει πλέον την τέλεια ιστορία να λέει σε οποιαδήποτε pub της Αγγλίας και δικαίως κερδίζει μία κερασμένη μπύρα από τον μπάρμαν μας

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page