top of page

Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Championship

Ο εικονιζόμενος είναι ο μόλις 19 χρονών παίκτης της Reading Football Club Michael Olise. O Michael είναι γεννημένος στην Αγγλία, αλλά έχει Γαλλική, Νιγηριανή και Αλγερινή καταγωγή, πράγμα που τον κάνει υποψήφιο μελλοντικό παίκτη και για τις 4 αυτές εθνικές ομάδες.



Στη φετινή σεζόν με τους Royals είναι εξαιρετικός, ενώ έχει και 4 γκολ σε 23 συμμετοχές. Πριν 2 χρόνια, η εθνική U-18 της Γαλλίας τον κάλεσε να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά, όμως ακόμα δεν έχει αγωνιστεί με εθνική ομάδα αντρών, και ως γνωστών η Αγγλία δε θα αφήσει εύκολα ένα τέτοιο ταλέντο να της ξεφύγει.


Ο νεαρός θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο αυτή τη στιγμή στην Championship, ενώ ακούγεται πως τον παρακολουθούν και ομάδες της Premier League για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

"Δεν μας παραξενεύει το γεγονός ότι κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, καθώς ο νέος προπονητής έχει φέρει νέες ιδέες στην ομάδα και μας έχει δείξει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει από εμάς. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα, και παρότι πέρυσι τερματίσαμε στη μέση της βαθμολογίας, φέτος στόχος είναι τα Playoffs. Η θέση μου; Όπου κρίνει ο προπονητής πως παίζω καλύτερα. Το παν σε αυτή την ηλικία είναι να παίρνεις παιχνίδια και να βελτιώνεσαι συνεχώς".

Ο Olise βραβεύτηκε ως ο καλύτερος νέος της Football League για τον Δεκέμβριο, και κάτι μας λέει πως με το ταλέντο και τον χαρακτήρα του θα φτάσει αρκετά ψηλά!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page