top of page

Το σήριαλ για τη θέση του προπονητή στη Newcastle

Ένα από τα μεγαλύτερα σήριαλ των τελευταίων μηνών είναι το αν θα καταφέρει ο Σαουδάραβας πρίγκηπας να αγοράσει τη Newcastle και ουσιαστικά να αλλάξει τη σύγχρονη ιστορία της.

Σε περίπτωση αγοράς, είναι δεδομένο πως θα δαπανηθούν αρκετά χρήματα για νέους παίκτες. Επίσης έχει ακουστεί αρκετά πως η ομάδα ήδη έχει κάνει κουβέντες με τον Mauricio Pochettino ώστε να αναλάβει εκείνος τα ηνία.

Ο νυν προπονητής όμως, Steve Bruce, δήλωσε πως ό,τι και να γίνει θέλει να είναι εκείνος ο προπονητής της ομάδας και πιστεύει πως το αξίζει. O Bruce είναι φαν της Newcastle από μικρό παιδί και το έχει δηλώσει. Απολαμβάνει τη δουλειά του από τη πρώτη μέρα και δε θέλει να αποχωρήσει.


Επιπλέον στήριξε με τις δηλώσεις του τον Joelinton ο οποίος ακόμα δεν έχει κάνει απόσβεση στα 40 εκατομμύρια λίρες που δαπανήθηκαν για αυτόν. Ο Bruce δήλωσε πως ναι μεν είχε δυσκολίες να προσαρμοστεί στην ζωή στην Αγγλία, αλλά όλο το προπονητικό team έχει δουλέψει αρκετά μαζί του. Ο Joelinton πέρασε ολομόναχος όλη τη περίοδο της καραντίνας στο διαμέρισμά του στο Newcastle με την οικογένειά του να είναι στη Βραζιλία, όμως είχε την στήριξη της ομάδας του.

Ο Steve Bruce ίσως να αισθάνεται λίγο καλύτερα μετά το 3-0 επί της Sheffield United, μια από τις καλύτερες ομάδες της χρονιάς. Το αν θα γίνει η εξαγορά και το αν θα συνεχίσει, θα το δούμε στη πορεία.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page