top of page

Χαμός στην Championship!

#Pubtalk Το συγκεκριμένο διάλειμμα των εθνικών ομάδων είναι πάντα η πρώτη αξιολόγηση της σεζόν για την Championship και η περίοδος που ζητάμε τις προβλέψεις σας μιας και πλέον έχουμε όλοι πλέον μία σφαιρική εικόνα και έχουμε σχηματίσει μία πρώτη άποψη. Ας δούμε μερικά συμπεράσματα της σεζόν μέχρι τώρα:


🍺Η Reading μας εξέπληξε όλους με το εκπληκτικό της ξεκίνημα με 7 νίκες στα πρώτα 8 ματς, αλλά στα τελευταία της 3 παιχνίδια υπέστη 3 ήττες και δέχθηκε μάλιστα και από 3 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Έτσι φαίνεται πως αυτό που περιμένουμε όλοι ότι θα γίνει, δηλαδή η ομάδα του Veljko Paunovic να ξεφουσκώσει και να πέφτει σιγά σιγά θέσεις να γίνεται πραγματικότητα.

🍺Μετά από χρόνια βλέπουμε και τις 3 ομάδες που έπεσαν από την Premier League να φαίνεται πως είναι και οι τρεις από τα φαβορί για την άνοδο. Watford, Bournemouth και Norwich έχουν ξεκινήσει πολύ καλά και φαίνεται πως θα κονταροχτυπηθούν φέτος. Κύριος λόγος είναι πως κατάφεραν να κρατήσουν εν πολλοίς τα ρόστερ τους.

🍺Μην υποτιμάτε την Bristol City φέτος, έχει καλή ομάδα και μπορεί να κάνει την ζημιά. Από την άλλη η Brentford ακόμα προσπαθεί να βρει ταυτότητα μετά και την φυγή των Benrahma και Watkins οπότε ίσως μέσα στην χρονιά την δούμε να ανεβαίνει αν καταφέρει ο Τόμας Φρανκ να βρει την χημεία που λείπει αυτή την στιγμή στην ομάδα.

🍺Η Derby είναι μέχρι στιγμής τ-ρ-α-γ-ι-κ-ή, κάκιστη εικόνα στο γήπεδο, με μηδέν δημιουργία, έντονη γκρίνια για τον πάγκο και πολλή εξωγηπεδική κουβέντα. Με νέα διοίκηση πλέον και σύμφωνα με πληροφορίες του μπάρμαν, αργά ή γρήγορα ο Philip Cocu θα χαιρετήσει τον πάγκο, με τον Wayne Rooney να αναλαμβάνει ρόλο παίχτη-προπονητή.

🍺Wycombe & Sheffield Wednesday πριν την έναρξη της σεζόν ήταν τα φαβορί για υποβιβαασμό, με την Wycombe να έχει ρόστερ League One και την Sheffield Wednesday να ξεκινάει με -12 λόγω τιμωρίας. Τελικά οι μεν μετά από 7 σερί ήττες έκαναν 2 νίκες και μία ισοπαλία θυμίζοντας μας πως δεν πρέπει να είναι ξεγραμμένοι και οι δε μετά και την μείωση της ποινής της στο -6 πλέον έχει 6 βαθμούς και είναι έτοιμη για την μάχη από την ίδια αφετηρία.

Στα σχόλια περιμένουμε τις παρατηρήσεις/προβλέψεις σας για την φετινή σεζόν στην Championship, ακόμα και τις ερωτήσεις σας για να συζητήσουμε παρέα.

Για ακόμα μία χρονιά φαίνεται πως θα είναι το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page