top of page

Όταν ο Jamie Vardy σχεδόν τα παράτησε

Την ‘from zero to hero’’ ιστορία του Jamie Vardy πάνω κάτω όλοι την έχουμε ακούσει.


Η πορεία όμως του Άγγλου επιθετικού από τις Non-League κατηγορίες προς την κατάκτηση του τίτλου της Premier League το 2016 δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα.

Σε μία ιστορία που βγήκε στην επιφάνεια την προηγούμενη εβδομάδα, την πρώτη του χρονιά στην Leicester (όταν αγωνιζόταν στην Championship), o Vardy ήταν έτοιμος να τα παρατήσει και να γίνει διοργανωτής ταξιδιών (holiday rep πιο σωστά) στην Ίμπιζα.


Ναι καλά διαβάσατε! Όπως δήλωσε ο πρώην συμπαίχτης του στην Leicester, Ben Marshall:

‘’Θυμάμαι που έλεγε πως θα τα παρατήσει όλα και θα φύγει. Είχε μία πρόταση από την Ibiza να γίνει διοργανωτής ταξιδιών. Είχε ενθουσιαστεί.’’

Η μεταγραφή του Vardy από την Fleetwood Town είχε κοστίσει 1 εκ. λίρες, ποσό ρεκόρ για non-league κατηγορία εκείνη την εποχή, δείγμα του πόσο πολύ τον πίστευαν στο Leicester.


Τελικά ο τότε προπονητής του, Nigel Pearson και οι βοηθοί του Craig Shakespeare και Steve Welsh κατάφεραν να τον πείσουν να μείνει στην ομάδα.


Του ανέφεραν πως όχι μόνο πίστευαν πως θα πετύχει στην Leicester αλλά και πως έχει τα φόντα να φτάσει μέχρι και την Εθνική ομάδα.


‘’Ευτυχώς δεν πήγε στην Ίμπιζα. Νομίζω πήρε την σωστή απόφαση.’’, είχε πει το 2017 ο Shakespeare και θα συμφωνήσουμε μαζί του.


Και αυτή την πίστη της ομάδας στο πρόσωπο του δεν την ξεχνάει ο Vardy, γι’αυτό και η παρακάτω δήλωση του δεν είναι τυχαία:

‘’Να φύγω από την Leicester; Με ήθελαν όταν κανείς άλλος δεν με ήθελε. Ποτέ δεν θα τους απογοητεύσω!’’.

Jamie Vardy - Ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page