top of page

Η μεγάλη επιστροφή του Adebayo Akinfenwa στα γήπεδα


Στο τέλος της περασμένης σεζόν ο Adebayo Akinfenwa ανακοίνωσε την αποχώρηση του απο την ενεργό δράση. Τον Ιούλιο βέβαια, όπως είχαμε γράψει, τον ξαναείδαμε σε αγωνιστικό χώρο για ένα και μόνο ματς όταν αγωνίστηκε για χάρη της Hashtag United.


Πλέον όμως μπορούμε να πούμε πως έχουμε την επίσημη επιστροφή του «θηρίου» στην αγωνιστική δράση! Η Faversham Town, ομάδα της 8ης κατηγορίας της Αγγλίας, ανακοίνωσε την απόκτηση του με κάθε επισημότητα την προηγούμενη εβδομάδα! Ο προπονητής της ομάδας Sammy Moore λόγω της φιλίας του τον συνδέει με τον 40χρονο βετεράνο κατάφερε να τον πείσει να αγωνιστεί με την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν!


Ο Bayo έρχεται για να βοηθήσει την Feversham Town να γλιτώσει τον υποβιβασμό από την Isthmian South East όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Το ντεμπούτο του βέβαια δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό μιας και στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Lancing πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο, με την ομάδα του να βρίσκεται 1-0 μπροστά στο σκορ, αλλά τελικά με 2 γκολ που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο γνώρισε την ήττα με 2-1.


Ανεξάρτητα από το τι θα κάνει τελικά η Feversham Town, εμείς δηλώνουμε χαρούμενοι που θα δούμε ξανά τον μεγάλο Bayo στα Αγγλικά γήπεδα και για αυτό θα πιούμε και τις σημερινές μας μπύρες στην υγειά του!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page