top of page

Η νέα εμφάνιση της Bohemians FC εμπνευσμένη από τον Bob Marley


Για ακόμα μία χρονιά η Bohemians FC μας έδωσε μία εξαιρετική εμφάνιση, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την οικογένεια του Bob Marley!


H νέα της εμφάνιση όπως βλέπετε, αποτίει φόρο τιμής στον Bob Marley και στην τελευταία υπαίθρια συναυλία στην καριέρα του, η οποία έλαβε χώρα στις 6 Ιουλίου του 1980 στην έδρα της ομάδας, το Dalymount Park. Το πρόσωπο του Bob Marley στην εμφάνιση είναι πιστή απεικόνιση την τοιχογραφίας του τραγουδιστή που υπάρχει στο γήπεδο της ομάδας. Η αγαπημένη μας λεπτομέρεια στην εμφάνιση πάντως είναι αυτή του εισιτηρίου της συναυλίας που βρίσκεται ραμμένο στο κάτω δεξιά μέρος της εμφάνισης.



Το πιο όμορφο κομμάτι της σημερινής μας ιστορίας βέβαια είναι πως το 10% από την πώληση κάθε εμφάνισης θα πηγαίνει στην αγορά μουσικών οργάνων σε κέντρα μεταναστών στην Ιρλανδία οι οποίοι αιτούνται άσυλο.


Η ομάδα, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ανήκει εξολοκλήρου στους φιλάθλους της και λειτουργεί με το μοντέλο της ισότητας όλων των μελών της, όπου κάθε μέλος έχει την ίδια δύναμη στην λήψη αποφάσεων για την ομάδα και γενικότερα είναι μία ομάδα αρκετά ευαισθητοποιημένη σε διάφορα κοινωνικά θέματα. Η Bohemians FC αγωνίζεται από το 1890 ανελλιπώς στην πρώτη κατηγορία της Ιρλανδίας και φέτος αγωνίστηκε και στο Europa Conference League όπου αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ.

Εσάς πως σας φαίνεται η εμφάνιση;

Εμάς πάντως ο συνδυασμός μίας εκ των αγαπημένων ομάδων της σελίδας μας και ενός από τους αγαπημένους μας μουσικούς δεν μας αφήνει περιθώρια να είμαστε αντικειμενικοί και να μην τη λατρέψουμε🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page