top of page

H νέα εμφάνιση της Watford που παρουσίασε ο Elton John


Όσοι μας διαβάζετε καιρό γνωρίζετε πως ο αγαπημένος μας διάσημος οπαδός Αγγλικής ομάδας είναι ο μεγάλος Sir Elton John. Ο 75χρονος καλλιτέχνης πέρα από μεγάλος οπαδός της Watford έχει διατελέσει και επί χρόνια πρόεδρος της και με λίγα λόγια είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία της.


Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί το τελευταίο τουρ της καριέρας του και από την περιοδεία του στην Αγγλία δεν θα μπορούσε να λείπει και το Vicarage Road, η έδρα της Watford.


Στην Κυριακάτικη συναυλία του λοιπόν, ο Elton John αφού τραγούδησε επί δυόμιση ώρες, έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας τρίτης εμφάνισης της Watford, την οποία και βλέπετε στην εικόνα. Η ομάδα αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να δείξει στον κόσμο τη νέα της εμφάνιση και κατά κάποιον τρόπο να τιμήσει και τον Elton John για την τελευταία του συναυλία στο γήπεδο της ομάδας.


Προς το τέλος της συναυλίας μάλιστα μίλησε επί 3 λεπτά για την αγάπη του για την ομάδα και αφού μεταξύ άλλων ανέφερε συγκινημένος το πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του για αυτή, πέταξε και την ‘’μπηχτή’’ του για τους παίχτες της ομάδας αναφέροντας πως ‘’μετά την περσινή τραγική σεζόν πρέπει να δείξουν γαμ*** πάθος και να επιστρέψουν την ομάδα στην Premier League’’.



Όπως φαίνεται μετά από την τελευταία περιοδεία στην καριέρα του, θα τον βλέπουμε αρκετά συχνά στο Vicarage Road και είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον θα μας δώσει αρκετές ιστορίες για να σας μεταφέρουμε.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page